Banner, Per Hammerich.

Hatten af for livet

Hatten af for livet er en ny forestilling, hvor nogle af livets store spørgsmål tages under kærlig og humoristisk behandling ud fra en voksen herres “point of view”.

Du kan under forestillingen risikere at få nye vinkler på livet, kærligheden og døden.

Der vil forekomme historiefortælling, skønsang og bandeord.

Kom og få et godt grin og nogle gode råd om at ældes med ynde.

Det hele er jo ikke sværere, end man gør det til.

Læs mere om priser og kontakt.

Tilbagemelding på premieren på forestillingen Hatten af for livet den 3. november 2021 i Faxe Hygge og Kulturklub i Æblehaven Faxe

En stor tak for i går i Hygge og Kulturklubben, hvor du havde 75 tilhørere, som blev grebet af din gode fortælling. Du var fantastisk til at tryllebinde os alle sammen, hvor du tog hatten af for livet, som handlede om nogle af livets store spørgsmål, tro, håb og kærlighed: Troen på at man i sidste øjeblik kan blive reddet, men sådan går det ikke altid, hvis man forspilder sine chancer; håbet på at man kan opnå det samme som genboen; og kærligheden, som rækker langt op over de højeste bjerge.

Mange af historierne fik du sluttet af med en god pointe, så vi også fik et godt grin. Det var også et par gode sange, du havde valgt, som relaterede til historierne. Og sidst men ikke mindst: At ældes med ynde, et godt råd om at leve livet, mens vi har det, den dag hvor vi ligger i kassen og bliver spurgt om den sidste drink, inden vi lukker, så er det for sent.

Vi ønsker dig alt bedste fremover fra en meget tilfreds bestyrelse.

Hanne