hamper

Velkommmen til Per Hammerichs hjemmeside

Tilbagemelding: Børnehuset Egegården Himmelev Bygade, Roskilde den 8 dec. 2014.

Stor ros til Julius 1.!!! Rigtig god underholdning for både børn og voksne. God blanding af sang, historie og individuel snak med børnene!

Støtteforeningen Børnehuset Egegården giver kun deres bedste anbefalinger til Julius 1.

Hej Per

Ja selv tak, det var rigtig hyggeligt at have besøg af dig.

Her kommer min tilbagemelding:
Så kom julen for alvor til Ballerup Bibliotek, da den flotteste julemand jeg har set længe kom forbi biblioteket. Der blev fortalt historier, sunget julesange og danset om juletræet. Det var en rigtig hyggelig formiddag og både børn og voksne gik derfra med et smil og en god oplevelse.

Glædelig jul og de bedste hilsner fra:
Camilla Duvald
Bibliotekar
Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup
Tlf 41750061
cadu@balk.dk
bib.ballerup.dk

Kære Per

Jeg er i gang med at rydde op i mine mange mange mails og finder denne.... Vil straks råde bod på forsømmeligheden. Håber den kan bruges næste år. Frida Forsikring havde inviteret Per Hammerich, forklædt som julemanden Julius til julefest i 2013.

Det var en super oplevelse for både børn og voksne. Julius formår at samle både de voksne og især børnenes interesse med historier, sange, dans, julegodter, pjat osv. Der tales stadig om ”ham julemanden” i de små hjem. Jeg kan varmt anbefale Julius hvis julearrangementet skal løftes til det uforglemmelige. Alene Julius udklædning var et mesterværk – jeg kunne ikke selv se, at det ikke var den rigtige julemand

Venlig hilsen
Finn Fabricius
Adm. direktør
FRIDA Forsikring Agentur A/S
Stationsparken 37
DK-2600 Glostrup
t: +45 7070 7879
m: +45 4032 0850
e: ffd@fridaforsikring.dk
Besøg os på www.fridaforsikring.dk