hamper

Velkommmen til Per Hammerichs hjemmeside


Cafearrangement 13. september 2018 med historiefortæller Per Hammerich i Breelteparkens café

80 GLADE MENNESKER MØDTES TIL CAFÉ I BREELTEPARKEN DEN 13. SEPTEMBER MED STORYTELLER PER HAMMERICH. EN HERLIG HERRE, DER VAR FANTASTISK UNDERHOLDENDE OG SPRÆNGFYLDT MED MORSKAB OG MORALE. ALT BLEV FORTALT MED ET FESTLIGT GLIMT I ØJNENE.


”Morskab med Morale” i Torsdagsklubben i Bisserup den 18. januar 2018

Kære Per

Tak for din mail og tak for sidst.

Vi var glade for at have dig på besøg i Torsdagsklubben i Bisserup og høre dig fortælle mange gode historier om ”Morskab med morale”.

Ud over din fortællekunst med fin artikulering og finurlig sproglig illustration, var det også underholdende med din fremførelse af sangskatte fra Gustav Winklers og Four Jacks æraen.

Vi var mange, der blev indfanget i historiernes verden.

Venlige hilsner
Torsdagsklubben i Bisserup pbv Kirsten Thinggaard


Morskab med morale

Den 25. september 2017 havde vi efterårets første arrangement, hvor vi traditionen tro startede med at spise et par dejlige stykker smørrebrød + god brieost med tilbehør, samt kaffe og småkager.

Det første arrangement  "Morskab med morale" med besøg af historiefortælleren Per Hammerich der med sin magiske fortæller-ring fortalte den ene historie efter den anden, han spændte vidt fra nordjyske Krogen-historier, Brdr. Grimms eventyr og H.C.Andersen.

En god fortæller, men kan så sandelig også synge her havde han bl.a. en konkurrence over gæt og syng sange. En rigtig hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Ledøje Smørum Husholdningsforening


Morskab med morale

Per Hammerich underholdt - den 9. maj 2017 - 80 deltagere i Jakobs Kirkens Seniorklub med sine fortællinger.

Det blev ageret, og der blev sunget og de overraskende pointer fremkaldte smil og latter hos deltagerne.

Det blev en festlig eftermiddag. Det er dejligt engang imellem at blive revet ud af hverdagens mere jordnære oplevelser.

 

Tak til Per Hammerich

Med venlig hilsen
Kirsten Jensen


Kære Per

Vi på Friplejehjemmet Lillebælt har haft den stort fornøjelse at have Per Hammerich til at underholde, han er en rigtig god til historie og ”skuespil” det var en fantastiks oplevelse for alle. Vi glæder os til at høre ham, fortolke H. C. Andersen til næste år. Det kan varmt anbefales at bruge Per Hammerich, som underholder. Han er også rigtig god til at fange opmærksomheden hos de demente beboere.

Mvh
Bodil Hansen


Hej Per

Mange tak for dit besøg og din historiefotælling i 3.årgang på Lynge Skole!

Det kræver sin mand at tryllebinde så mange elever med stor energi og så i en hel time! Alle, både børn og voksne, nød din levende måde at fortælle på. Det var et perfekt startskud på 4 ugers arbejde med H.C. Andersen og hans forfatterskab.

Og ja, et gensyn er absolut muligt.

Mange hilsner
Lis


Kære Per !

Hermed lidt kommentarer fra dit besøg hos FOF.

Onsdag d.10. juni havde FOF's sommerhøjskole besøg af historiefortælleren Per Hammerich. Ingen kendte noget til Per på forhånd, men efter to timers fængslende fortællinger var alle kursister fuldstændig faldet for Pers charme og hans store evner som fortæller og entertainer. Ved evaluering af ugen var alle enige om, at ugens bedste gæst var Per Hammerich.

På vegne af 30 glade kursister.

Anne­Grethe Jakobsen.


Den 13. november 2014 i Vester-Alling Kirke og Menighedshus.

Indtryk fra efterårsmødet i V.Alling, - mødet med en ægte storyteller.

Første akt foregik i kirken på prædikestolen, hvor Per fortalte en historie af H.C .Andersen. Per fortalte historien med en meget stor grad af indlevelse, brug af mimik og fagter og samtidig kunne man mærke at alt foregik med respekt for kirken og det at være på prædikestolen.

Anden akt foregik i forsamlingshuset. Per startede med at fortælle en selv komponeret gyser, - fortælle er så meget sagt det var nærmere skuespil, Per bruger sin krop , mimik og fagter, i en grad at man kan fornemme hver enkelt person`s personlighed i historien han fortæller. Man bliver som tilhører draget ind i Per`s fortælle univers, så når han fortæller om en lokation, kan man se den tydeligt for sig meget detalieret.

Tiden gik meget hurtigt og pludseligt var der gået 2 timer med gode historier. Meget afvekslende både gyser og komedie og historier der maner til eftertænksomhed, blandet sammen så manhele tiden føler at nu sker der noget nyt. Efter hver historie var der klapsalver fra et begejstret publikum. Det bliver ikke sidste gang Per skal til V.Alling.

Venlig hilsen Ole Greve
Menighedsrådsformand i V.Alling.ANBEFALING

Hej Per

Det var fantastisk at se, at der var kommet over dobbelt så mange i kirken, end vi havde regnet med.

Det gik med pladsen på loftet, selv om vi måtte ind i et andet rum, end det vi havde planlagt. Fortællingerne fangede rigtig mange af børnene, der sad med store øjne og bare hørte efter. At klokkerne gik i gang var i første øjeblik irriterende, men blev alligevel til et ekstra plus, der gav stemningen et ekstra hak opad.

Jeg tror rigtig mange både børn og voksne fandt det spændende at få fortalt historier i de rammer, vi havde lagt. Det var de rigtige historier, du havde valgt. Det var svært at ramme de rigtige historier på grund af det store spring, der var mellem børnene aldersmæssigt. Vi havde heller ikke regnet med, at der var så mange helt små børn. At du brugte forskellige virkemidler gik rent ind.

Børns sprog i dag er desværre rigtig fattigt, og der var da også ord i fortællingerne, de ikke kendte, men helheden fangede de.

Så det var en fantastisk oplevelse for os alle.

Hilsen Dorthe Olling.
Hostrup Kirke – Tønder.ANBEFALING

Per Hammerich er en fantastisk historiefortæller med et kropssprog og en mimik, der griber tilhørerne. Han evner at fastholde sit publikum og gøre den gode historie meget levende, hvad enten det er H.C. Andersens eventyr, Grimms eventyr eller andre klassikere, han vælger at fremføre. Dejligt at nyde den måde, han fortæller historien på. Superperfekt.

Else Marie Madsen
Formand for Grene MenighedsrådKære Per Hammerich.

En torsdag aften i september 2013 havde vi fornøjelsen af, at være sammen til et arrangement i vores sognegård, hvor vi kunne lytte og leve os ind i Per Hammerich´s fantastiske og magiske fortællinger.

Vi havde en god aften og Per Hammerich er en god fortæller, som kan få os alle med i sit univers.

venlig hilsen

Voksenudvalget

v/Enghøj kirke, Randers.

Mange hilsner

Ruth NielsenBoholte Kirke
Boholtevej 97, 4600 Køge.
Tlf.: 56660956

Vi havde besøg af historiefortæller Per Hammerich den 28. oktober 2013.

Arrangementet var noget, kirken kalder: ”En eftermiddag i kirken”.

Her oplevede vi en historiefortæller, der spænder vidt. Han går fra nordjyske Krogen-historier over H.C.Andersens og Brd. Grimms eventyr til østens mystik.

Sagt på anden måde: vi blev ført på fantasiens vinger fra mytologi til nutid og fremtid, fra latter til gys og til himmel og helvede

Han ikke bare fortæller; men bruger også sangens vinger til at sætte tilhørernes fantasi i sving.

En særdeles udbytterig eftermiddag for os tilhørere.

Med venlig hilsen
Jytte Bahn Petersen
Boholte menighedsråd.